‘Vi får det til at ske’: Jake Paul og Mike Tyson satser på kamp i 2022

Jake Paul og Mike Tyson planlægger kamp i 2022. Foto: Shutterstock

YouTube-stjernen og den tidligere sværvægtsmester vil kunne mødes i ringen, inden året er omme

Jake Paul og Mike Tyson har mundtligt sagt ja til en boksekamp, ​​hvor begge mænd siger, at kampen skal ske ‘i år’.

YouTube-stjernen Paul er gået 5-0, siden han blev professionel bokser, og har slået alle de boksere, han har mødt, ud  –  inklusive den tidligere UFC-mester Tyron Woodley i december.

I mellemtiden har Tyson stadig rekorden som den yngste sværvægtsmester i boksehistorien.

Den 55-årige trak sig tilbage som professionel i 2005, men har siden kæmpet i udstillingskampe, senest mod Roy Jones Jr i november 2020 i en kamp, der endte uafgjort.

Tyson har nu støttet ideen om at kæmpe mod landsmanden Paul, 25, som vender tilbage til ringen i august for at møde en endnu ikke navngivet modstander.

Har 70 mill. følgere på YouTube

“Det kunne være meget interessant. Ingen tog det virkelig seriøst, men det kunne være rigtig interessant,” sagde Tyson på Jimmy Kimmel Live!

“Han er dygtig nok, ja, jeg vil give det til ham – for han vinder. Selvom han kæmper mod fyre, som du ikke tror er gode nok boksere, burde de være i stand til at slå ham, men det kan de ikke.

“Så han slår folk, som han egentlig ikke burde slå. Vi er nødt til at give ham den kredit. Han gør så meget godt for boksning. Hør, denne fyr har 70 millioner mennesker, der følger ham, hver gang han slås; verdensmestre har ikke så mange mennesker, der følger dem

Så det, han laver for boksning, er sensationelt. Ingen burde hade på det. Han hjælper folk med at tjene penge. Hvorfor er folk sure på ham?

Alt er muligt, men en kamp mod Paul skal ske i år. Det skal ske i år.”

Paul var hurtig til at acceptere Tysons forslag.

“Tak til den store Mike Tyson for respekten og muligheden,” skrev YouTuberen på Twitter. “I år får vi det til at ske.”

Inden han slog Woodley ud, har han tidligere slået Ben Askren – en tidligere UFC-stjerne – samt den tidligere NBA-spiller Nate Robinson og YouTuber AnEsonGib.

Pauls ældre bror Logan har også bokset og gik distancen med den tidligere  verdensmester i fem vægtklasser, Floyd Mayweather, i en showkamp sidste sommer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk