Jake Paul vs. Anderson Silva angiveligt planlagt i oktober

Jake Paul. Foto: Shutterstock.

Kampen Jake Paul vs. Anderson Silva vil snart finde sted.

 

TMZ rapporterede tirsdag, at Paul vil tage imod den flerårige UFC-mellemvægtsmester og MMA-legende Silva i en boksekamp i oktober. Placeringen er endnu ikke fastlagt.

Der er planlagt en kamp den 29. MMA Fightings Guilherme Cruz har forsynet kilder med viden om kampen for at bekræfte, at kampen vil blive en realitet.

Pauls promotor, Most Valuable Promotions, tweetede tirsdag, at hans næste kamp ville blive annonceret i næste uge, men angav ikke en modstander eller dato.

Han har ikke kæmpet siden sin revancekamp mod Woodley, som han vandt på KO i 6. runde.

Han havde i mellemtiden sin første optræden siden september 2021. “Edderkoppen” har gået 2-0, siden han vendte tilbage til boksning. På en nylig tur slog han også en anden MMA-fighter Tito Ortiz i en KO-sejr i første runde.

Hvis kampen går efter planen, er dette den perfekte mulighed for Paul til at kickstarte sin kampkarriere, da hans sidste to kampe har slået fejl.

Aflyste kampe

I de sidste ni måneder har Paul været planlagt til at møde den britiske reality-TV-stjerne Tommy Fury i to højprofilerede grudge-kampe. Fury har trukket sig fra begge planlagte datoer.

En anden dato planlagt til den 7. juli så ud til at være reddet, da Hashem Rahman Jr. gik med til at kæmpe mod Paul. Den kamp endte også i fiasko, fordi Rahman ikke var i stand til at tage på i vægt.

En polariserende Paul har en rekord på 5-0, siden han fik sin professionelle boksedebut i januar 2020. Her vandt han over Woodley i sine sidste tre kampe og slog Ben Askren på KO.

Den 25-årige stjerne siger på sociale medier, at Conor har udfordret kendte kæmpere som McGregor og Canelo Alvarez og åbenlyst er stødt sammen med UFC-præsident Dana White. Dette gør kampen til den mest omtalte i sporten.

Silva er en af ​​de mest succesrige kæmpere i MMA-historien. I løbet af sin tid i UFC fra 2006-2020 samlede Silva en rekord på 17-7 (1 NC). Dette inkluderer 16 sejre i træk og hans 10 successive forsvar i mellemvægt inkluderet. Han trådte igen ind i bokseringen i juni 2021 med en split decision-sejr mod Julio Cesar Chavez Jr.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk