Jake Paul? Tommy Fury? Logan Paul? Hvem er den næste mod KSI?

Foto: Shutterstock.

KSI imponerede over at være tilbage i ringen, men hvem er i det modsatte hjørne til hans næste kamp?

 

Efter at have imponeret O2-arenaen med to sejre på én nat, er KSI tilbage i boksning og klar til at tage den næste udfordring. Swarmsey og Lewis efter sin sejr over Pineda kaldte KSI nogle af sine modstandere ud for at vise hans hensigter efter kampen.

Logan Paul

Logan Paul, som allerede har en lang historie med KSI, ser frem til sin tredje kamp mod en stor rival. Efter uafgjort i den første matchup scorede KSI en afgørelse i sin anden matchup, men spændingen aftog aldrig. Logan Paul var på ringside i KSI’s seneste sejr. Han kan være i ringen, næste gang den populære brite vender tilbage til action.

Jake Paul

Nok den bedste crossover, Jake Paul, er ivrig efter at konkurrere mod et navn med en masse professionel erfaring. Efter at hans ældre bror Logan tabte til sin KSI i 2019 efter at have set hans kampe med Tommy Fury og Hasim Rahman Jr.

Tommy Fury

Kort efter KSI’s sejr over Lewis Pineda tweetede Tommy Fury sin succesfulde YouTuber-udfordring. Efter at have brugt det sidste år af sin karriere på at sikre sig en kamp med Jake Paul, vil Fury så skrotte disse planer og i stedet fokusere på at kæmpe mod KSI?

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk