Jake Paul aflyser Hashim Rahman Jr.-kamp efter vægtkontrovers

Jake Paul. Foto: Shutterstock.

Jake Paul har aflyst sin kamp med Hasim Rahman Jr. på grund af vægtproblemer.

 

Paul og Rahman Jr. skulle have kæmpet den 6. august i Madison Square Garden i New York, men YouTuberens forfremmelse til bokser aflyste kampen på grund af uenighed om vægtgrænser.

Most Valuable Promotions udgav en erklæring, der hævdede, at Rahman Jr. gik med til at konkurrere på 200 pund, men hans hold meddelte senere, at han ikke ville konkurrere, medmindre vægtgrænsen blev hævet til 215 pund.

Paul bekræftede nyheden på Twitter og anklagede Rahman Jr for at aflyse begivenheden, som også omfattede verdensmesteren i fjervægt for kvinder, Amanda Serrano.

Jake Paul om sin kampaflysning

“Hasim Rahman Jr. har trukket sig fra kampen. Dette er ikke en joke, jeg er knust, jeg kan fandme ikke tro det her. Vi har lige fundet ud af denne nyhed,” sagde Paul.

“Dette er bare endnu et tilfælde af en professionel bokser, ligesom Tommy Fury, der er bange for at kæmpe mod mig. Det er så tydeligt som dagen, at disse fyre har været så uprofessionelle at arbejde med, og de har ledt efter en undskyldning for at suge flere penge ud af denne begivenhed, for at tvinge os til at gøre ting.”

“Fra begyndelsen vidste jeg fra bunden af ​​mit hjerte, at denne fyr ikke ville ind i ringen med mig. Det er så klart som dagen.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk