Holger Rune ude af Cincinnati Masters efter tæt kamp

Holger Rune. Foto: Shutterstock.

IHolger Rune har udspillet sin rolle i Masters 1000-turneringen Cincinnati Masters efter at have tabt i første runde til britiske Cameron Norrie, der ligger som nummer 11 på verdensranglisten

 

Holger Rune viste flot spil i kampen, men måtte til sidst give fortabt over for den stærkt spillende britiske spiller

Norrie vandt i tre sæt med cifrene 7-6, 4-6, 6-4. Holger Rune kan dog glæde sig over, at han efter en længere periode med svigtende resultater efter den flotte kvartfinaleplads i French Open viste lovende takter i den tæt spillede kamp og i store dele af kampen var i stand til at spille lige op med sin modstander.

Masters 1000-turneringen i Cincinnati rangerer lige under de fire årlige grand slam-turneringer.

Holger Rune startede lovende ud i første sæt og kom foran 4-2, men Norrie svarede hurtigt igen og fik udlignet i egen serv. Herefter fulgtes de to spillere ad indtil den afgørende tiebreak, som Norrie vandt knebent.

Drømmestart på andet sæt

Holger Rune fik en drømmestart på andet sæt, hvor han brød Norrie rent, men Norrie kom tilbage og brød tilbage til 4-4. Herefter brød Rune tilbage og vandt sættet med et rent serveparti.

I tredje sæt brød Norrie Rune til 4-2. Danskeren brød tilbage til 4-4, og kampen var åben

Tredje sæt startede jævnbyrdigt, inden Norrie fik brudt Rune til 4-2. Men igen viste danskeren viljestyrke ved øjeblikkeligt at bryde tilbage. En stærkt servende Rune gjorde det derefter til 4-4, så alt igen var åbent.

Men i slutfasen var Norrie bedst til at holde hovedet koldt. Han servede sig på 5-4 og en dobbeltfejl i Runes serveparti afgjorde kampen til britisk fordel.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk