Hamilton uenig med Wolff ved Dutch GP

Foto: Shutterstock.

Mercedes-chefen følte, at hans chauffør var på pole position-omgang, før Sergio Perez chrashede i slutningen af ​​Q3.

 

Lewis Hamilton har bestridt Wolffs vurdering om, at Mercedes-køreren havde kørt nok omgange til at opnå sin F1-poleposition ved det hollandske Grand Prix.

Hamilton afsluttede de første par heats i Q3 shootouten, hvor han var på tredjepladsen, og han var en af ​​de sidste biler, der startede sin sidste flyvende omgang.

Max Verstappen rykkede i første position, mens han overhalede Charles Leclerc med 0,021 sekunder efter ham. Carlos Sainz Jr. degraderede Hamilton til fjerdepladsen, men Mercedes-køreren klarede hurtige omgange.

Men før han nåede at afslutte det, chrashede Sergio Pérez i det sidste sving og fik gult flag, hvilket afsluttede sessionen. Efter træningen følte Wolff, at hans kørere havde kørt nok omgange til at kvalificere sig til pole position på Zandvoort.

Frustrerende

Hamilton måtte nøjes med 4 pladsen og George Russell med 6. pladsen.Den gamle brite brugte sine to nye sæt bløde dæk på hver kørsel, i modsætning til at Russells eneste nye dækløb blev afbrudt.

“Det er meget frustrerende,” sagde Wolff til Sky Sports F1, men Hamilton sigter efter sin førsteplads i top tre i denne sæson.

“Vi var tiendedele hurtigere end Verstappen og Leclerc, så Lewis kæmpede om pole position. Han var foran dem. “I sidste ende var han ikke det. Perez pressede og mistede kontrollen, så du kan ikke bebrejde ham.”

Hamilton har vundet mindst en pole position i hver sæson af sin F1-karriere, og han har kun syv chancer for at sikre, at den særlige rekord bevares.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk