Gerwyn Price slår Dirk van Duijvenbode i World Series of Dart

Foto: Shutterstock.

Waliser slår hjemmebanefavoritten i Amsterdam.

 

Gerwyn-Pryce holdt hovedet koldt i den sidste kamp mod Dirk van Deifenbode i finalen i Worlds Series of Dart i Amsterdam.

Price førte 4-2 efter den første pause i søndagens finale, men så tabte Price, nr. 1 i verden, sit tredje serie i træk til sin hollandske modstander, og sendte et partisk publikum til hjørne.

I sin afslutning gav Price ham en føring på 9-8, men fansene, som Deifenbode kæmpede tilbage i sit 11-dart-ben, gav ham en 10-. Med en føring på 9 var han tæt på sin første store sejr.

Men 2020-mesteren Price udlignede og vandt derefter 14-dart-benet og trak 90 ud for at forsegle 11-10-sejren til ham, med et gennemsnit på 100,14 i showpiece.

Price, der slog Joe Cullen 10-8 i kvartfinalen og James Wade 11-9 i semifinalen tidligere på dagen, sagde på www.pdc.tv: “Dirk spillede godt, men jeg synes, jeg spillede lidt lidt bedre. Jeg gjorde det virkelig svært for mig selv.

“Fra da af vidste jeg, at det ville blive en hård kamp, ​​men jeg kæmpede til det sidste. Jeg tog min chance i sidste serie og krydsede stregen.

“På dette stadium har jeg lidt mere ro og erfaring end Dirk. Det er det hele.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk