Eddie Hearn angriber Tyson Fury for at grine af Anthony Joshua

Eddie Hearn. Foto: Shutterstock.

Efter Joshua tabte ved delt beslutning, før han tabte til Usyk i en sværvægtsrevanchekamp i Saudi-Arabien, brugte Fury sociale medier til at håne parret ved at hævde, at han kunne slå de to.

 

Eddie Hahn angreb Tyson Fury med et hånende udbrud til Anthony Joshua.

Joshua forsøgte at få revanche over Oleksandr Usyk i Saudi-Arabien i sidste måned, men ukraineren vandt på split decision for anden sæson i træk. Joshua handlede ud fra frustration efter den sidste klokke ringede og lancerede et voksenudbrud, før han holdt tårerne tilbage på pressekonferencen efter kampen.

Da kampen var slut, kom Fury hurtigt med sin dom på sociale medier og skrev: “Jeg vil være en ærlig mand. Det er den værste sværvægtstitelkamp, ​​jeg nogensinde har set.” Jeg ville ødelægge dem begge på samme nat… for fanden. Sigøjnerkongen vil være her for evigt, så giv ham hans checkhæfte. ”

Hahn mener dog, at Fury burde have vist Joshua mere medfølelse. “Folk skal have lov til at have meninger. “Men nogle gange synes jeg, det er forkert. Hvis de er rivaler, og du ikke kan lide ham og vil gøre grin med ham eller grine af hans offer, virker det begge veje.

“At se nogen gå igennem en lignende situation kan hjælpe dig med at være lidt mere empatisk. Det gik så hurtigt, men det er boksning, og der er mange følelser involveret.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk