Conor McGregor og Floyd Mayweather tæt på enighed om revanchekamp

Conor McGregor Vs Floyd Mayweather Foto: Shutterstock.

Ireren er klar til at vende tilbage i bokseringen til megakamp om stort beløb.

 

Conor McGregor og Floyd Mayweather er ifølge rapporter i Storbritannien tæt på at blive enige om en kæmpe aftale om at være vært for en revanchekamp.

Mayweather forhindrede McGregor i at udvide sin perfekte professionelle bokserekord til 50-0 i 10. runde i 2017, en kamp, ​​der indbragte begge kæmpere millioner af dollars.

Der er nu tegn på, at forhandlingerne om en revanchekamp er på et fremskredent stadium, og McGregor er ivrig efter, at kampen bliver en rigtig boksekamp, ​​ikke en opvisningskamp, ​​der ikke tæller i Mayweathers plettede bokserekord.

En kilde fortalte til The Sun, at de to kæmpere er blevet enige om de personlige vilkår, men endnu ikke er blevet enige om antallet af runder, hvor den tidligere UFC-mester McGregor ønsker 10 runder.

Officiel kamp eller opvisningskamp?

Rygtet siger, at kampen i 155 pund klassen vil kræve, at McGregor taber sig, og at Las Vegas er et andet muligt mødested.

En kilde “tæt på Mayweather-lejren” sagde til The Sun: “Connor vil kun kæmpe, hvis Floyd er villig til at sætte sin karriererekord på spil- så det bliver ikke kun en kamp. Det er et show, men også en formelt kamp.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk