Clara Tauson besejrer chanceløs franskmand i Cleveland

Clara Tauson. Foto: Shutterstock.

Den danske tennisspiller Clara Tauson er klar til anden runde af WTA-turneringen i Cleveland efter overlegen sejr mod chanceløs franskmand.

 

Clara Tauson er useedet i turneringen, men vandt uden besvær over franskmanden Harmony Tan med cifrene 6-3, 6-1. Kampen varede lige godt fem kvarter.

Forskellen på de to spillere var tydelig lige fra første parti. Den 19-årige danske tennisstjerne diskede op med klogt og varieret spil og dominerede klar over Tan, der ligger nummer 111 på verdensranglisten.

Tauson tog uden besvær kampens første fire partier og var tæt på at uddele et æg, men franskmanden lykkedes dog med at vinde et parti til stillingen 4-1.

Harmony Tan modtog herefter behandling på sidelinjen og kom tilbage i en lidt stærkere udgave, så det lykkedes hende at vinde yderligere to partier, inden Tauson lukkede sættet til 6-3.

I andet sæt overtog Tauson totalt styringen og brugte blot 20 minutter på at vinde sættet med 6-1.

Stor udfordring venter i anden runde

I anden runde vil udfordringen for Clara Tauson blive noget større, idet hun her skal møde en anden franskmand, Alice Cornet, der ligger nummer 37 på verdensranglisten og er seedet som nummer otte. Kampen er planlagt til at blive spillet tirsdag.

Cleveland-turneringen rangerer på laveste WTA-niveau, men regnes af spillerne som en vigtig sidste mulighed for at finpudse formen, inden det i næste uge går løs med Grand Slam-turneringen US Open.

Clara Tauson er også tilmeldt double i Cleveland. Her danner hun par med colombianeren Camila Osorio. Duoen skal i aktion for første gang sent mandag dansk tid.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk