Christoph Freund accepterer stilling som sportsdirektør i Chelsea

Foto: Shutterstock.

Chelsea ventes at udnævne RB Salzburgs Christoph Freund som klubbens nye sportsdirektør.

 

En mundtlig aftale siges at være indgået efter drøftelser med medejere Todd Boehly og Behdad Eghbali.
Chelseas nye manager Graham Potter siges at være blevet bedt om sin mening om Freund, før ejerne Bailey og Egbari gik i gang med en aftale.

Potter siges at være klar til at arbejde med Freund, og Kyle Macaulay, Chelseas nye managers rekrutteringsspecialist, er også stærkt involveret.

Freund har opbygget stærke bånd med mange af sine RB, Salzburg-spillere, og Chelseas nye ejer mener, at dette følelsesmæssige engagement passer til Potters trænerstil. The Blues kan stadig ansætte en teknisk direktør til at arbejde sammen med deres nye ven, hvor Monacos Paul Mitchell fortsat er et langsigtet mål.

Chelsea-spillere menes at være opmuntret af den hastighed, hvormed Boley og Egbari genopbygger klubbens struktur uden for banen.

Blues-stjernerne ved, at Potter bliver nødt til at få mest muligt ud af sin tid på banen for at danne udkastet til Stamford Bridge, og med Freunds forventede ankomst tror den tidligere Brighton-midtbanespiller på, at chefen kan finpudse deres taktik og holdsammensætning.

Medejer Boley kan også fokusere på sit formandskab i Chelsea.

De amerikanske sværvægtere Boley og Egbari er desperate efter en klar struktur i Chelseas redesign, hvor alle parter arbejder synkront i en regelmæssig og åben dialog. Chelsea fyrede Thomas Tuchel onsdag den 7. september, morgenen efter klubbens 1-0 Champions League-nederlag til Dinamo Zagreb.

Boley og Egbari følte, at de ikke længere var på linje med Tuchels vision om at føre Blues til en Champions League-titel i 2021 og en Cup-titel i 2022 i Club World.

Potter blev bekræftet som Tuchels afløser den 8. september i et øjebliksbillede af Bruces chef.
Chelseas nye manager overvågede hans ligaløb i Champions League, hvor han onsdag opnåede uafgjort 1-1 mod Freunds Salzburg på Stamford Bridge.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk