Christian Eriksen tilbage med Danmark ved VM i Qatar

Foto: Shutterstock.

Da Christian Eriksen vendte tilbage til træningen efter at have fået et hjertestop ved sidste års EM, havde han ét mål for øje.

 

I et nyligt interview på FIFAs hjemmeside sagde Eriksen: “Jeg tror, ​​at en af ​​de første samtaler, jeg havde med min læge, var, at mit mål er at spille VM, hvis alt går vel.” Det var en drøm dengang.”

Da man så Eriksen ligge død på sit stadion i Parken, København, omgivet af paramedicinere og holdkammerater, troede få, at den drøm kunne gå i opfyldelse.

Men Eriksen vil blive et centralt medlem af det danske hold igen i Qatar, og mindre end 18 måneder senere indsatte lægerne en hjertestarter for at genoprette hans hjerte.

Det er næste skridt i Eriksens bemærkelsesværdige comeback til elitefodbold, først i Brentford og siden Manchester United, og viser, at han stadig er den bedste playmaker i verden. Han vendte tilbage til international konkurrence i marts og scorede to minutter efter at være kommet fra bænken i et 4-2-nederlag til Holland. Han scorede også fra 25-yards mod Kroatien i Nations League i september.

“Jeg har det godt og føler mig godt tilpas,” sagde Eriksen til danske medier under landskampspausen i sidste måned.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk