Chris Eubank Jr. vs. Conor Benn VIL finde sted trods fars bekymringer

Conor
Foto: Shutterstock.

Chris Eubank Sr. hævder, at han bad sin søn om at trække sig ud af hans kommende kamp mod Benn i London den 8. oktober.

 

Chris Eubank Jr.s historiske kamp med Connor Benn finder sted i næste måned på trods af Chris Sunners bekymringer om sin søns helbred.

Eubank Jr. og Benn skal mødes den 8. oktober, hvilket genstarter hans fars rivalisering 30 år efter hans gamle revanchekamp på Trafford. Men i går insisterede Eubank Sr. på, at han ville gøre alt for at forhindre en kamp.

Bokselegenden frygter, at hans søn vil gå med til vægten for kampen på 71 kg, fordi han aldrig har kæmpet under 72,5 kg professionelt.

Men Eubank Jr.s promotor, Kalle Sauerland, insisterede på, at kampen vil finde sted og fortalte talkSPORT: Det er alt, jeg kan sige. Det kom fra en journalists kommentar, der spredte sig som en steppebrand. Chris Eubank Sr. er ikke under kontrakt, kun Chris Eubank Jr. er under kontrakt.

“Han sparrede i går, og det eneste problem i øjeblikket er at finde en sparringspartner til ham, fordi han går gennem dem som en kniv gennem smør. Det er der, vi er lige nu. Han laver mediearbejde i eftermiddag, og kampen fortsætter.

Eubank Jr. havde planlagt at have sin far i sit hjørne til kampen. Men den ordning ser nu ud til at være i fare. I stedet for at slå sig sammen med Jr., træner han med Ronnie Davies. Davies har vejledt sin far gennem sin egen karriere.

“Det er virkelig et far-søn-problem. Han træner i øjeblikket i Brighton med Ronnie Davis i sit normale set-up,” tilføjede Sauerland.

“Han ville have, at hans far skulle træne ham, men jeg ved ikke, hvad der er nyt.”

“Jeg har forfremmet Sebastian, Harlem og Jr. fra Eubank-familien og har altid lavet reglerne. Jeg kan kun gøre dette.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk