Boksefans splittet over resultatet af potentiel kamp mellem Jake Paul og Andrew Tate

Jake Paul vs Andrew Tate. Foto: Shutterstock.

Fans er usikre på, om Paul eller Tate vil vinde i en boksekamp, hvor YouTube-stjernen efter sigende målrettede en kamp med den kontroversielle tidligere kickbokser efter tidligere tilråb.

 

Fans er usikre på, hvem af Jake Paul eller Andrew Tate vil blive “slået ud”, hvis de mødes i bokseringen.

Paul leder efter en modstander til sin sjette professionelle boksekamp efter at have aflyst sit planlagte møde med Hasim Rahman Jr., som var sat til denne weekend i Madison Square Garden. YouTube-stjernen er tidligere blevet udfordret af den kontroversielle tidligere kickbokser Tate, 35, som er blevet berømt på sociale medier.

Fans er uenige

Rapporter har indikeret, at Paul sigter mod en kamp med Tate næste gang og kunne åbne samtaler efter sine planlagte opkald på hans bror Logans Imapulsive podcast. Fans er ikke sikre på, hvem der vil sejre med en fan, der forudsiger: “Tate er faktisk ret god. Jeg tror, han slår Jake otte ud af ti gange.” En fan var enig: “Jeg har ikke en affinitet til Tate, men han vil ødelægge Jake, og jeg tror på det.”

En fan var uenig: “Det er perfekt. Det er det, Jake vil have. Ikke en god boksekamp, men en frem og tilbage pressekonference og internettrolling.” En anden var mindre optimistisk for Tate: “Hvis Tate taber, er hans æra forbi.” En anden fan kom med en interessant påstand: “Jake vil ikke dukke op.”

En anden støtter Tate: “Andrew Tate er så meget mere sympatisk og meget mere velformuleret end Jake Paul.” Og en anden sagde: “Helt ærligt, det er en kamp, hvor jeg ikke ville have noget imod at se nogen blive slået ud, og pressekonferencen ville være underholdende.”

Tate har hævdet, at han har haft 87 kickboksekampe med ni nederlag, hvilket kunne tyde på, at han vil gå ind i konkurrencen som favorit. Paul har kun haft fem professionelle kampe i løbet af sin boksekarriere, som inkluderer kampe mod de tidligere UFC-stjerner Tyron Woodley og Ben Askren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk