Anthony Joshua ‘respektløs’ over for Oleksandr Usyk

Anthony Joshua. Foto: Shutterstock.

Anthony Joshuas træner Robert Garcia mener, at hans reaktion på Oleksandr Usyks nederlag var respektløs.

 

Efter at have smidt to verdensmesterbælter ud af ringen efter at have tabt ved delt beslutning, anklagede Robert Garcia, Joshua for at havde været respektløs overfor Oleksandr Usyk.

Efter det blev annonceret, at Usyk havde vundet kampen, smed en rasende Joshua sit ringmagasin og WBA (super) bælte og stormede ud af ringen. Han kom tilbage efter et stykke tid og holdt en mærkelig voksentale.

I et interview med IZQUIERDAZO sagde Garcia, at han følte, at Joshuas opførsel viste en “manglende respekt” for Usyk, og at briten “vidste, at det var forkert”.

Jeg var ikke i nærheden af ​​ham, da det skete.” Da han tog fat i bæltet, troede jeg, at han ville hilse på Usyk, anerkende Usyk som mester eller noget, og selv levere bæltet.

“Men jeg så ham gå til hjørnet og smide det på gulvet. Jeg så lidt respektløshed. Da han kom tilbage i ringen, undskyldte han.”

“Vi vidste, og han vidste, at det var forkert. Jeg tror, ​​han var desperat efter ikke at indrømme, at han tabte kampen. Men da vi talte sammen i omklædningsrummet, kunne jeg forstå hans frustration.”

Garcia afslørede også, at Joshua kunne være tilbage i ringen inden årets udgang og sagde: “Anthony sagde, at han ville kæmpe så hurtigt som muligt. Han ikke ønsker at blive set som en taber. Det er holdningen for en stor kriger for mig.”

“Jeg synes, det er godt, at han tænker sådan. Hvis kampen er i december, er der ikke lang tid tilbage, kun fire måneder. Han kan hvile et par uger. Vi fortsætter med at træne og være i bedre form til december.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk