Anthony Joshua accepterer alle vilkår for at bokse mod Tyson Fury

Anthony Joshua. Foto: Shutterstock

Årets største kamp er klar til at finde sted.

 

Anthony Joshuas ledelsesteam har bekræftet, at han har aftalt vilkår med Tyson Fury for et britisk opgør den 3. december.

Fury havde udfordret sin britiske rival og havde foreslået to datoer 26. november på Wembley Stadium eller 3. december på Cardiff’s Principality Stadium – hvor Joshua accepterede sidstnævnte.

Et tweet postet af Joshuas hold, 258 MGT, tirsdag morgen sagde:

“Joshua-Fury-opdatering: 258 og kan bekræfte, på vegne af @anthonyjoshua, at vi sidste fredag accepterede alle vilkår, som Furys hold havde præsenteret for en kamp den 3. december .”

Erklæringen tilføjede, at de to havde “aftalt at standse al kommunikation” efter dronning Elizabeth II’s død i sidste uge.

Furys promotor, Frank Warren, reagerede hurtigt på beskeden ved at bekræfte, at kontrakten ville være med dem “meget snart.”

Efter flere års spekulationer om de to mødes i ringen ser det ud til, at den største kamp i sværvægtsdivisionen nærmer sig at ske.

Begge kæmpere så ud til at mødes sidste år, da de så ud til at forhandle en kamp, ​​men et voldgiftspanel krævede, at Fury skulle møde Deontay Wilder for tredje gang. Joshua mødte i stedet Oleksandr Usyk to gange, og tabte begge gange, mens Fury besejrede Wilder og Dillian White.

Fury skulle efter planen møde Usyk, men med ukraineren uvillig til at kæmpe indtil næste år, møder sigøjnerkongen nu den tidligere olympiske mester.

Den 34-årige meddelte i sidste uge, at han var glad for at acceptere en 60-40 opdeling af pursen til hans fordel, hvis Joshua accepterede vilkårene.

En formel meddelelse vil blive offentliggjort i nærmeste fremtid.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk