Andy Roddick om Serena Williams: “Jeg er i chok”

Serena Williams. Foto: Shutterstock.

Andy Roddick har udtrykt sin mening om Serena Williams’ pensionering. Roddick og Serena har kendt hinanden siden de var otte og har altid haft et godt forhold. Roddick fortalte: “Jeg har en mærkelig følelse.

 

Jeg havde ingen intern viden, så det kom også som et chok for mig. Vi vidste, at denne dag ville komme før eller siden, men nyheden om hendes pensionering gjorde alle målløse. Udover at have vundet meget, har Serena Williams formået at bryde ind i folks hjerter.

Jeg var så heldig at have en plads på forreste række ved Serenas show. Vi mødtes på Rick Macci Tennis Academy, da jeg var 8-9 og har altid haft et godt forhold. Serena og Venus ændrede vores sport og blev to af de største atleter nogensinde.

Tak til Richard for at tillade disse to piger at præstere på højeste niveau. De gjorde meget for tennis.” Den meget unge Emma Raducanu hyldede også Serena: “Jeg tror bestemt, hun har ændret spillet. Jeg tror, ​​ingen spiller har været så dominerende, som hun er.”

Serenas pensionering

Mindre end tre uger før starten af ​​US Open er tennisverdenen blevet chokeret over en opsigtsvækkende nyhed. Gennem en artikel offentliggjort i Vogue meddelte Serena Williams, at hendes pensionering nu er nært forestående.

Den amerikanske legende har ikke angivet en præcis dato, men hun har antydet, at US Open 2022 bliver hendes sidste professionelle turnering. “Jeg er nødt til at udvikle mig, gå ud over tennis, fokusere på ting, der er vigtige for mig,” sagde Serena efter at have slået Nuria Parrizas-Diaz i Toronto.

Bortset fra et usandsynligt modreaktion på Flushing Meadows, vil den 23-dobbelte Grand Slam-mester ikke være i stand til at matche Margaret Courts rekord gennem alle tider. Williams, der fylder 41 den 26. september, er blevet et globalt ikon sammen med sin søster Venus og har skrevet meget vigtige sider i tennishistorien.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk