Andy Murray leverer skadesopdatering forud for Wimbledon

Andy Murray håber at blive klar til Wimbeldon. Foto: Shutterstock

Den dobbelte mester pådrog sig en maveskade i sit sidste nederlag mod Matteo Berrettini ved ATP-stævnet i Stuttgart for otte dage siden

Andy Murray håber på at blive klar til Wimbledon, men indrømmer, at han er i et kapløb med tiden.

Den dobbelte mester pådrog sig en maveskade i sit sidste nederlag mod Matteo Berrettini ved ATP-stævnet i Stuttgart for otte dage siden og er endnu ikke i stand til at øve sig fuldt ud.

“Det positive er, at jeg har været i stand til at øve mig, men der er visse skud, jeg ikke har været i stand til at øve, så det har åbenbart forstyrret mine forberedelser. Skaden er helende, men stadig ikke perfekt.

“Jeg har øvet mig de sidste tre-fire dage og har øvet mig godt. Men desværre kan man i kampe ikke bare lade være med at slå bestemte skud.

“I de næste par dage får jeg forhåbentlig chancen for at teste det, og forhåbentlig vil det være fint.”

Genoptræner hver dag

Murray øvede med Stan Wawrinka i Wimbledon i mandags, mens Emma Raducanu, der kæmper for at komme sig over en sidebelastning i tide, også blev set under træning i All England Club.

Murray var tvunget til at gå glip af cinch-mesterskaberne i Queen’s Club i sidste uge og er overbevist om, at han gør alt, hvad han kan for at komme i form til tiden.

“Jeg genoptræner hver dag og undgår også at gøre noget, der er irritabelt for det område, som jeg skadede,” sagde skotten, der har besluttet sig for ikke at spille en træningskamp i Hurlingham.

“Jeg får stadig gjort et godt stykke arbejde, men jeg skal sikre mig, at skaden er helt helet, før jeg begynder at sætte den i positioner, når den er sårbar i øjeblikket. Jeg gør alle de ting, jeg er sikker på, du ville forvente, med fysioterapeut, behandling, genoptræning og giver mig selv den bedste chance for at være klar på mandag.”

Før skaden øgede Murrays præstationer i Stuttgart, da han besejrede Stefanos Tsitsipas og Nick Kyrgios og matchede sidste års Wimbledon-toer Berrettini, Det giver håb om, at han vil kunne være klar til endnu en stærk indsats i All England Club.

At nå tredje runde på SW19 sidste år, før han blev slået godt af Denis Shapovalov, er fortsat Murrays bedste grand slam-præstation, siden han haltede videre til kvartfinalen i Wimbledon i 2017 i starten af ​​sine hofteproblemer.

Begrænset træning inden sidste års Wimbeldon

“Da jeg gik ind til Wimbledon sidste år, havde jeg næsten ikke trænet ordentligt, havde ikke rigtig spillet meget i opbygningen til det, og det faktum, at jeg kom igennem et par kampe var en stor indsats i betragtning af, hvad jeg var i stand til. at gøre i opbygningen,” sagde han.

“Det var først bogstaveligt talt torsdagen, fredagen før Wimbledon startede, at jeg begyndte at føle mig fysisk en smule bedre, og så under stævnet havde jeg det fysisk godt, men mine forberedelser var virkelig dårlige.

“I år har mine forberedelser været væsentligt bedre, jeg fik en masse god træning ind og jeg fik gode kampe ind, men det har selvfølgelig med skaden bremset nogle af de fremskridt og nogle af de forberedelser og gjort det lidt lidt tricky i sidste uge.

“Jeg var også i en god position mod Berrettini før problemerne, så det er det vigtigste for mig. Jeg øvede mig rigtig godt de sidste par måneder og arbejdede på mange ting med mit hold. Jeg er et godt sted tennismæssigt. Fysisk har jeg det godt overordnet, jeg fik bare desværre denne lille skade, hvilket er frustrerende.”

Den anden ubekendte for Murray er uafgjort, hvor tabet til Berrettini betyder, at selvom han endelig er tilbage i top 50, vil han stadig være useedet.

Hans græsbaneafstamning vil helt sikkert gøre ham til en farlig modstander, men spurgt om han følte, at han kunne udfordre de sidste stadier, sagde Murray: “Det ville jeg ikke sige. Det har jeg ikke vist i de sidste par år.

“Mit mål er bare at forsøge at komme til startlinjen på et godt sted fysisk og give mig selv den bedste chance for at gøre det godt. Jeg går selvfølgelig også ind unseeded, hvilket gør tingene vanskelige, men at komme igennem et par kampe for mig er positivt lige nu.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk