Alpine skal tage beslutning om Piastris fremtid

Foto: Shutterstock.

På trods af CRB’s godkendelse af et skifte til McLaren for 2023, forbliver Oscar Piastri det franske holds reservekører.

 

Det er stadig uvist, om Alpine fortsætter med ham eller klipper alle bånd. Faktisk har teamchef Otmar Szafnauer udtalt sig om franskmandens obligatoriske deltagelse i FP1 før sommerpausen, men Alpine ville give ham mere erfaring, inden han gik i gang.

“Han er hos os denne weekend og arbejder på simulatoren. Det vil blive afgjort,” siger Szafnauer. “Han fortsætter i weekenden. I dag og i morgen har vi kun et par dage tilbage. Vi taler med dem på mandag og beslutter, hvordan vi skal fortsætte.”

Det mest sandsynlige scenario er, at Piastri bliver frigivet tidligt og får lov til at slutte sig til McLaren eller passe sin have. Spørgsmålet er dog stadig, hvem der skal overtage som reservekører.

Måske Jack Doohan, som i øjeblikket er nummer fire i F2 Championship, med sejre i Silverstone, Ungarn og Spa. Den 19-årige, som siges at have den fornødne superlicens, gav kun lidt afklaring, da han blev spurgt, om han havde talt med Alpine, efter at han kom til akademiet i februar. “Nej, ikke i øjeblikket,” sagde han til Speedcafe.com. “Indtil videre præsterer vi godt, så jeg tror, ​​de vil tilgive mig.

Efter Monza kan jeg muligvis flytte mit arbejde et andet sted hen. Jeg tager en lang pause,” tilføjede han om F1-forbindelsen med McLaren. ”Vi vil se, hvilke muligheder der opstår i fremtiden.

I øjeblikket er fokus som sædvanlig kun på Formel 2 og de opgaver, der ligger forude.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk