Alexander Volkanovski vil have UFC letvægtstitel

Alexander Volkanovski. Foto: Shutterstock.

UFC fjervægtsmester Alexander Volkanovski støtter midlertidig titelkamp mellem Rodriguez og Emmett.

 

Skader har sat UFC i en akavet position, når det kommer til fjervægtsdivisionen.

Tidligere på måneden satte UFC 145-pund-mester Alexander Volkanovski en stopper for enhver debat om, hvorvidt han er bedre end Max Holloway, da han scorede en endelig enstemmig beslutningssejr over den tidligere titelholder i deres tredje matchup. Under den kamp pådrog Volkanovski sig en tommelfingerskade, der krævede operation. Den operation vil sandsynligvis holde ham ude af ottekanten i nogen tid. I mandagens udgave af The MMA Hour sagde Volkanovski, at hans næste kamp sandsynligvis ikke vil finde sted før det første kvartal af 2023, hvor han sagde, at UFC planlægger en tur til Australien.

I en ideel verden sagde Volkanovski, at han vil kæmpe for letvægtskronen på det tidspunkt.

Lørdag, i hvad der var en potentiel fjervægtstitel eliminator, vandt Yair Rodriguez en TKO-sejr over Brian Ortega, der fik en skulderskade i første runde.

Efter den begivenhed sagde UFC Long Island boss, Dana White, at han ikke var imod en kamp mellem Rodriguez og Josh Emmett, som vandt en split-decision-sejr over Calvin Kattar i midten af ​​juni. I en midlertidig titelkamp.

“Du spørger, om Rodriguez vs. Emmett for en midlertidig titel] er en mulighed? Jeg kan lide det. Jeg hader det ikke,” sagde White på UFC Long Islands pressekonference efter kampen.

Volkanovski: Lad dem kæmpe om retten som udfordrer

“Men for at være ærlig, så gider jeg ikke at tænke på det, mens jeg sidder her. Lad dem kæmpe om den nr. 1-udfordrer. Jeg synes, de begge fortjener det. Josh Emmett og Yair Rodriguez er begge i en position, hvor de kunne få et skud. Er der diskussion om det skal være en] af dem? Nej, ikke rigtigt. Så lad dem kæmpe for den nr. 1 udfordrerposition Hvis det er for det midlertidige bælte, så kæmper vi.  For jeg lyver ikke, da jeg sagde, at jeg vil være aktiv.”

“Den perfekte ting for mig er letvægtstitlen i begyndelsen af ​​næste år, og hvis de så gør denne midlertidige ting, hvis det sker, vil det bare give en større kamp alligevel,,” sagde Volkanovski. “Så har du en klar nummer et fyr. Alle kommer ikke til at råbe deres navn efter, hvem der nogensinde vinder af Josh Emmett og Yair Rodriguez.”

Volkanovski tilføjede, mens han holdt sin venstre hånd op, som er i gips efter operationen: “Hvis jeg ikke havde det her, ville jeg sige ‘det er dumt’, men jeg tænker ‘hvorfor ikke?’ Jeg ser ikke på det på en anden måde. I sidste ende er jeg mester.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk