Alex Albon behandlet på intensiv efter respirationssvigt

Alex Albon. Foto: Shutterstock.

Williams førstekører Alex Albon led af respirationssvigt og blev behandlet i omfattende pleje efter blindtarmskirurgi i weekenden.

 

Den 26-årige Formel 1-kører blev opereret i lørdags, men fik “postoperativ bedøvelseshovedpine” og blev anbragt i respirator.

Thai Albon kom ud af respiratoren søndag morgen og er nu returneret til en standardafdeling på hospitalet i Monza, Italien.

Williams siger, at han vil blive udskrevet på tirsdag.

Albon blev erstattet af reservekøreren Nyck de Vries til søndagens italienske Grand Prix, som blev vundet af Max Verstappen.

En påstand fra Albons hold lød: “I forlængelse af Alex Albons fik konstateret blindtarmsbetændelse om morgenen lørdag den 10. september blev han indlagt på et sundhedscenter til behandling. Han gennemgik en succesfuld kirurgisk procedure lørdag frokosttid.

“Efter kirurgisk indgreb led Alex af overraskende postoperativ anæstesihovedpine, som forårsagede respirationssvigt, en anerkendt, men dog usædvanlig komplikation. Han blev re-intuberet og overført til omfattende pleje.

“Han viste en strålende udvikling på en enkelt dag og blev i stand til at blive fjernet fra mekanisk vejrtrækning i formiddags.”

Williams udtalte, at Albons “fuldstændige fokus er på restaurering og forberedelse” til Singapore GP den 30. september.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk