US Army bruger falske russiske vogne

Foto: Shutterstock.

Arizona Army National Guard Soldiers bruger sæt til at omdanne deres Humvees til russiske BTR-90 mandskabsvogne under Exportable Combat Training Capability-programmet i Camp Roberts, California.

 

Ifølge en nylig pressemeddelelse fra hæren bruger soldater tildelt 1. bataljon, 158. infanteriregiment, 29. IBCT sit køretøj i Humvee-serien, der er modificeret til at ligne russisk-fremstillede BTR-90 mandskabsvogne.

Russisk udseende Humvees var udstyret med visuelle modifikationssæt, som består af en letvægtsramme, der omfatter stofbetræk og oppustelige funktioner, som efterligner den visuelle signatur og silhuet af BTR-90. Sådanne sæt på Humvees er mere omkostningseffektive end tilsvarende på Abrams kampvogne eller Bradley kampkøretøjer.

Sættene fungerer som et omkostningseffektivt alternativ til egentlige kampkøretøjer og har gasdrevne våbensystemer, MILES gear sammen med en røggenerator.

Våbensystemerne kan replikere affyringen af 50-kaliber kanoner og granatkastere

Disse køretøjer er fuldt ud kompatible med Hærens Multiple Integrated Laser Engagement System, eller MILES. Dette er en familie af træningsudstyr, der kan monteres på forskellige køretøjer og våbensystemer, der gør det muligt for tropper at “skyde” mod hinanden og registrere “hit” og “dræb” under øvelser.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk