Ukrainsk forsvarsmissil rammer landsby i Moldova

Foto: Shutterstock.

Et missil, der blev affyret et ukrainsk luftforsvarssystem, landede mandag i udkanten af ​​den moldoviske landsby Naslavchea, men forårsagede ingen tilskadekomne, rapporter det moldoviske indenrigsministeriums nyhedsbureau.

 

“I morges faldt et missil affyret af ukrainske luftforsvarssystemer i den nordlige udkant af den moldoviske landsby Naslavcia, på grænsen til Ukraine. Glas er knust, citerede RIA Novosti ministeriet.

Området, hvor raketten landede, er ikke tilgængeligt. Et efterforskningshold arbejder på ulykkesstedet, rapporterede agenturets pressetjeneste. Et nyt russisk raketangreb her til morgen efterlod 80 % af Kyivs indbyggere uden vand og afbrød elektricitet til 350.000 hjem. Sådan skrev borgmester Vitali Klitschko på Telegram.

“Skader på et kraftværk nær Kiev har efterladt 80 % af hovedstadens indbyggere uden vandforsyning, mens 350.000 husstande i Kiev står uden elektricitet,” sagde han.

Den ukrainske premierminister Denis Shmykhal skrev på Twitter, at snesevis af bosættelser i syv regioner i Ukraine forbliver uden elektricitet efter det massive russiske angreb her til morgen.

»Ukraine har igen været udsat for massive russiske angreb. Deres mål er ikke militære installationer, men kritisk civil infrastruktur,” sagde Shmigal og tilføjede, at “missiler og droner ramte 10 distrikter, 18 faciliteter relateret til energisystemet blev beskadiget,” tilføjede han.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk