Tysk fodboldspiller falder livløs om på banen i ligakamp

Foto: Shutterstock.

Kampen mellem Tennis Borussia Berlin og Energie Cottbus i den tyske Regionalliga måtte i weekenden afbrydes, efter at hjemmeholdets spiller, 30-årige Lucas Bähr, pludselig røg omkuld i græsset og lå livløs.

 

Ifølge Bild fandt episoden sted kort efter pausen, da Bähr pludselig røg omkuld i græsset og lå livløs.

Spillerne dannede en ring omkring ham, som det danske landshold også gjorde, da Christian Eriksen faldt om i Parken under EM, mens lægerne arbejdede på ham.

Lucas Bähr blev bragt på hospitalet med fuld udrykning. Heldigvis blev det hurtigt meldt ud, at han var ved bevidsthed og havde det okay efter omstændighederne.

Ifølge Günter Brombosch, formand for Tennis Borussia Berlin, fik Bähr et blackout og oplevede svimmelhed.

»Han kollapsede, og vi frygtede det værste, men vi fik besked om, at EKG’et (hjertemålingen, red.) var i orden. Og at det ikke er livstruende omstændigheder. Efter omstændighederne er han tilbage i normal tilstand, men det er selvfølgelig bekymrende, når en spiller kollapser på banen,« siger han og fortsætter:

»Faktum er, at han havde en corona-infektion. Men i mellemtiden har han deltaget i træning på normalvis igen. Årsagen siger at have været, at han pludselig fik blackout og var svimmel. Jeg kan ikke vurdere, om det er relateret til coronainfektionen,« siger formanden.

Tennis Borussia Berlin tabte opgøret med 0-4.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk