Trump kritiserer Biden i Washington

Foto: Shutterstock.

Washington, 26. juli (EFE).- Tidligere præsident Donald Trump dukkede op igen tirsdag i Washington for første gang, siden han forlod embedet i januar 2021. Her rettede han hård kritik af landets situation under sin demokratiske efterfølger, Joe Biden, og sagde, at USA er bragt i knæ.

 

I bemærkninger til den konservative tænketank America First Policy Institute kaldte Trump landet for en “kloak af kriminalitet” og sagde, at landet var nødt til at bekæmpe voldelig kriminalitet med fuld styrke.

“Vi skal være hårde, grimme og slemme,” sagde han og tilføjede, at “‘America First’ skal betyde sikkerhed først.”

Trump sagde, at landet var “tvungeti knæ,”  ogspurgte retorisk: “Hvad skete der med denne store fæstning?”
Derudover havde Trump i talen fokus på sikkerhed og behovet for at genvinde kontrollen over Det Hvide Hus, men nævnte ikke sine egne intentioner i forhold til præsidentvalget i 2024. Han sagde, at det republikanske partis nye mandat ville vende tingene.

Forudser sejr ved midtvejsvalget

Trump sagde, at offentligheden vil stemme ved novembers midtvejsvalg for at stoppe ødelæggelsen af ​​landet og redde USA’s fremtid, Trump tilføjede, at han kommer til Washington for at tale om “hvad vi skal gøre”, når republikanerne i 2022 vinder en omfattende lovgivende sejr og gør denne fremtid til virkelighed.

Trump hævder, at inflationen nu er på historiske 9,1 %, selvom “mange mennesker tror, ​​det er langt over det,” benzinpriserne er historisk høje, og den kriminelle aktivitet er ude af kontrol, hvilket alt sammen ikke gør USA “sikkert” på nuværende tidspunkt. Desuden er der ingen “frihed”.

“Inflationen er den højeste i 49 år. Gaspriserne har nået det højeste niveau i vores land. Vi er blevet et land af tiggere, der søger energi,” sagde den tidligere præsident.

Han hævdede, at for to år siden, da han stadig var i embedet, havde landet et hidtil uset økonomisk boom, med de stærkeste og sikreste grænser i historien, energiuafhængighed og historisk lave gaspriser.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk