Trump antyder præsidentvalget i 2024

Donald Trump. Foto: Shutterstock.

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump gav et stærkt hint om, at han kunne stille op som præsident igen i en tale tirsdag.

 

Den 76-årige forretningsmand vendte tilbage til Washington i denne uge for første gang, siden han forlod Det Hvide Hus.

Der talte han på America First Policy Institute – en højreorienteret organisation, der blev oprettet i 2017 efter Trumps indsættelse.

“Jeg siger altid, at jeg løb første gang, og jeg vandt, så løb jeg en anden gang, og jeg gjorde det meget bedre,” sagde Trump.

Trump fik 10 millioner flere stemmer i 2020, end han gjorde fire år før, men tabte til Joe Biden på grund af en højere valgdeltagelse.

“Vi bliver måske bare nødt til at gøre det igen. Vi er nødt til at rette op på vores land. Jeg ser frem til at udlægge mange flere detaljer i de kommende uger og måneder.”

Trump gentager påstande om valgsvindel.

Trump brugte også sin tale til at gentage de falske påstande om valgsvindel, der udløste Capitol Hill-oprøret den 6. januar.

“Hvis jeg gav afkald på min tro, hvis jeg gik med til at tie, hvis jeg blev hjemme, og bare tog det roligt, ville forfølgelsen af ​​Donald Trump stoppe med det samme,” sagde han. “Men det er ikke det, jeg vil gøre. Det kan jeg ikke.”

Han tilføjede: “Det var en katastrofe, det valg.”

Kommentarerne kommer en dag efter, at præsident Biden kritiserede Trump for at se på, mens hans tilhængere ransagede Capitol-bygningen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk