Tre døde i skyderi i indkøbscenter i Indiana: 22-årigt vidne dræber pistolmand

Politiet venter udenfor efter dødbringende skyderi. Foto: Shutterstock.

Tre mennesker blev dræbt og to såret søndag aften amerikansk tid i et indkøbscenter i Indiana, efter at en mand med en riffel åbnede ild i en food court, og en bevæbnet civil skød og dræbte ham. Det oplyser politiet.

 

Manden gik ind i Greenwood Park Mall med en riffel og adskillige ammunitionsmagasiner og begyndte at skyde i food courten, sagde Greenwoods politichef Jim Ison.

En 22-årig fra det nærliggende Bartholomew County, som lovligt bar et skydevåben ved indkøbscentret, skød og dræbte pistolmanden, sagde Ison på et pressemøde.

Fire af dem, der blev ramt af skud, var kvinder, og en var en mand, sagde Ison. Han kendte ikke umiddelbart det specifikke køn eller alder på dem, der blev dræbt.

Han sagde, at en 12-årig pige var blandt de to sårede, som begge er i stabil tilstand.

Politiet konfiskerede en mistænkelig rygsæk på et badeværelse nær food court, sagde Ison.

“Dagens virkelige helt er den borger, der lovligt bar et skydevåben og var i stand til at stoppe skytten næsten lige så snart han begyndte,” sagde Ison.

Masseskyderiet var blot det seneste, der har gjort amerikanerne nervøse i 2022. Skoler, kirker, købmandsforretninger og en parade i 4. juli i Highland Park, Illinois er alle blevet drabspladser i de seneste måneder. Alligevel kan virkeligheden af ​​Amerikas svimlende mordrate ofte ses tydeligere i individuelle dødsfald, der sjældent kommer i nyhederne.

Indianapolis Metropolitan Police og flere andre agenturer hjælper med efterforskningen.

“Vi er syge af endnu en type hændelse som denne i vores land,” sagde Indianapolis assisterende politichef Chris Bailey.

Der var ingen trussel mod området søndag aften sagde myndighederne.

Greenwood er en sydlig forstad til Indianapolis med en befolkning på omkring 60.000. Borgmester Mark Myers bad om “bønner til ofrene og vores første respondere.”

“Denne tragedie rammer kernen af ​​vores samfund,” sagde Myers i en erklæring.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk