To dræbt i skyderier natten over

Foto: Shutterstock.

En bevæbnet mand er blevet skudt og dræbt af canadisk politi efter et amokløb i nærheden af ​​Vancouver, der efterlod to mennesker døde og to andre såret.

 

Myndighederne sagde oprindeligt, at det så ud til, at angriberen var rettet mod hjemløse før daggry mandag, men sagde senere, at motivet var under efterforskning.

Der blev rapporteret om skyderier i et hjemløsecenter, men også på andre steder i byen Langley. Embedsmænd sagde, at en kvinde blev kritisk såret i det første skyderi på et kasino ved midnat.

En mand blev skudt og dræbt

Klokken 5 om morgenen dræbte det tredje skyderi en anden mand ved et busstoppested. Desuden blev en anden mand skudt i benet i nærheden af ​​en omfartsvej klokken 5.45.

Royal Canadian Mounted Police sagde, at et nødberedskabshold konfronterede pistolmanden langt fra det fjerde angreb, og at han blev skudt og dræbt, sagde Ghalib Bhayani, en RCMP-inspektør,

Politiet identificerer den mistænkte som Jordan Goggin, 28, fra Surrey, British Columbia

Myndighederne sagde, at de arbejdede på at fastslå motivet bag angrebet. Det var ikke kendt, om pistolmanden, og hans ofre var bekendte, sagde hr. Bhayani.

Han fortalte journalister, at den mistænktes død ville være genstand for en efterforskning af British Columbias Independent Investigations Office, et civilt ledet polititilsyn agentur.

Skyderiet fandt sted i Langley, en by med 29.000 mennesker omkring 30 miles sydøst for Vancouver.

Byen byder på et udvalg af butikker og restauranter og næsten 350 acres af parker. Mange beboere flyttede dertil for deres billigere boliger og pendler til Vancouver, den største by i provinsen British Columbia.

De fleste af skyderierne fandt sted i det centrale Langley. Den ene var i det nærliggende Langley Township.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk