Skræmte, utrænede russiske soldater spiller døde på slagmarken

Foto: Shutterstock.

Skræmte russiske værnepligtige sendt til frontlinjerne med minimal træning og det værste udstyr udgav sig for at være døde på slagmarken, hævdede deres koner.

 

Konerne til tre mænd, der blev mobiliseret i 423. Guards Motorrifle Regiment i september, sagde, at deres mænd ville blive stillet for en krigsret efter at have opgivet deres pligter, ifølge det uafhængige russiske dagblad Novaya Gazeta Europe.

De anonyme kvinder sagde, at deres mænd blev sendt i kamp efter knap to ugers træning, som omfattede gravning af skyttegrave.

“De oprettede en lejr i skoven. De havde ingen træning og blev kun ført til skydebanen to gange, og det var det,” fortalte en kvinde Elena til magasinet.

Efter at mændene blev sendt til Luhansk-regionen i Ukraine den 14. oktober, hørte deres familier ikke fra dem i omkring to uger. Senere, omkring den 26. oktober, rapporterede mange kvinder, at de havde modtaget opkald fra deres mænd, der bad om hjælp.

“Min mand ringede den 27. oktober.og fortalte mig, at det var et fuldstændig rod der, og at de blev brugt som levende skjolde,” sagde Yelena.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk