Russisk militærfly rammer lejligheder i by nær Ukraine

Foto: TASS

Moskva siger, at styrtet var resultatet af en ulykke, hvor flyets motor brød i brand under start. Mindst 19 mennesker blev såret.

 

Et russisk militærbombefly styrtede mandag ned i gården til et lejlighedskompleks i den russiske ferieby Yeysk, som ligger et par dusin miles på tværs af Azovhavet fra Ukraine, oplyser Ruslands forsvarsministerium. Fire mennesker døde og 25 andre blev såret.

Jejsk ligger i Rusland ud til det Azovske hav nær grænsen til Ukraine.

Forsvarsministeriet kaldte det en ulykke og sagde, at piloten havde udført en træningsflyvning med SU-34-flyet, da motoren brød i brand under start.

Krasnodars regionale guvernør Veniamin Kondratyev afviste lokale rapporter om, at flyet var blevet lastet med ammunition.

Flyet styrtede ned i lejlighedskomplekset, efter at piloterne skød sig ud, tilføjede ministeriet i en erklæring. Det oplyste ikke, hvor mange mennesker der blev tvunget til at evakuere flyet.

Regionale myndigheder sagde, at seks mennesker blev dræbt og 19 andre blev kvæstet, herunder tre børn. Tidligere sagde de, at otte var i kritisk tilstand.

OPDATERING: Her til morgen er dødstallet oppe på 13, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk