Ruslands indsætter tredje besættelseshærkorps i Ukraine

Foto: Shutterstock.

Medierne omtaler i stigende grad dannelsen af ​​et nyt russisk besættelseshærkorps, der skal operere i krigen mod Ukraine.

 

De fleste af kommentarerne og diskussionen omkring dette nye 3. hærkorps drejer sig om tilgængeligheden eller manglen på ressourcer i Kreml til at fortsætte krigen.

Derudover diskuteres succesen eller fiaskoen med dannelsen af ​​det nye hærkorps, dets kampevne, tidspunktet for dets overførsel til Ukraine og dets placering. Spørgsmålet er, hvor korpskommandoen og den faste placering vil være.

Hvad Rusland har gjort tidligere

Man får indtryk af, at 3. hærkorps blot er endnu en russisk besættelsesformation, der bliver oprettet til stationær indsættelse i de nyligt besatte områder i Ukraine. Ligesom 1. hærkorps i “DNR” og 1. hærkorps i “LNR” som blev etableret mellem 2014 og 2015.

Det er klart, at Kreml på nuværende tidspunkt ønsker at “fryse” krigen i det sydlige Ukraine og formalisere en ny status for Kherson- og Azov-regionerne. I dette tilfælde skulle enheder fra den 58. og 49. hær, der i øjeblikket kæmper der, vende tilbage til det nordlige Kaukasus, såvel som det 22. hærkorps på det besatte Krim. I stedet for disse enheder er det nødvendigt at grundlægge en ny formation i området. Og dette 3. hærkorps kunne være løsningen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk