Rusland planlægger at oprette 20 nye enheder

Foto: Shutterstock.

Den 30. september 2021 fortalte forsvarsminister Sergei Sjojgu journalister, at Rusland planlægger at oprette 20 nye militære enheder langs den vestlige grænse inden årets udgang.

 

Den stigende koncentration af russiske tropper langs den vestlige grænse er primært rettet mod Ukraine, men truer også NATO-landene.

Kampøvelser for russiske militærenheder

Forsvarsminister Sjojgu sagde, at kampøvelser for den baltiske flåde var steget med 30 %. Mere end 200 øvelser blev gennemført med forskellige typer våben. Luftangrebsøvelser i det vestlige militærdistrikt steg med 4 %.

Forsvarsministeren understregede også, at forberedelserne til de russisk-hviderussiske øvelser “Vest 2022” var kommet i en aktiv fase i september. Der er allerede gennemført en række uddannelseskurser for officerer og forsvarspersonale med deltagelse af administrationer på forskellige niveauer.

Oplysninger om mere end 100 russiske forsvarsansatte

Ifølge InformNapalms OSINT-undersøgelser har militærpersonale fra Ruslands vestlige militærdistrikt været aktive i kampmissioner i Ukraine siden 2014. Både på Krim og i Donbas. Baseret på fakta fra open source (fra sociale medier, fotos og videoer fra kampområdet) blev personoplysninger om mere end 100 russiske væbnede styrker, der var direkte involveret i fjendtlighederne mod Ukraine, identificeret.

Halvdelen af ​​listen over identificerede soldater og officerer, dvs. 51 mænd tjente i det 104. Luftbårne regiment (Militær enhed 32515) og i det 234. Luftbårne regiment (Militær enhed 74268). Begge enheder tilhører 76. Luftbårne division i det russiske vestlige militærdistrikt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk