Putin udtrykker ønske om afslutning på Ukraine-konflikt

Vladimir Putin. Foto: Shutterstock.

Under et møde med Indiens Narendra Modi på sidelinjen af ​​sikkerhedstopmødet i Usbekistan sagde den russiske præsident Vladimir Putin, at han ønskede at afslutte Ukraine-konflikten “så hurtigt som muligt”, uden at sige hvordan.

 

Den russiske præsident Vladimir Putin fortalte fredag ​​under et møde på sidelinjen af ​​Shanghai Cooperation Organisationens topmøde den indiske premierminister Narendra Modi, at han ønskede at afslutte konflikten i Ukraine “så hurtigt som muligt”

Vi vil gøre vores bedste for at afslutte dette så hurtigt som muligt,” blev Putin rapporteret til Modi under de bilaterale forhandlinger.

Senere fredag ​​førte Putin bilaterale samtaler med den tyrkiske præsident Erdogan, som på samme måde har opfordret Putin til at afslutte krigen i Ukraine “så hurtigt som muligt” gennem diplomati.

I sine tidligere samtaler med Modi hævdede Putin, at det var Kiev, der insisterede på at kæmpe, ikke Moskva.

Putin og Erdogan behandlede en række spørgsmål, der stammer fra Ukraine-konflikten, blandt andet korneksport, som Putin sagde, at han håber vil gå til verdens fattigste lande.

Ruslands Putin sagde, at han hilste nyhederne om deeskalering velkommen, mens han bemærkede, at situationen forblev anspændt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk