Politiet bekræfter: Saudiske søstre fundet døde i lejlighed i Sydney

Foto: Shutterstock.

Politiet identificerer to saudiske søstre, der døde under “usædvanlige” omstændigheder i deres hjem i Sydney i sidste måned, samtidig med at myndighederne beder om mere information.

 

Ligene af Asra Abdullah Alsehli, 24, og Amaal Abdullah Alsehli, 23, blev fundet af NSW-politiet den 7. juni, efter at en rapport rejste bekymringer om deres velfærd, sagde NSW-politiet i en erklæring onsdag.

“På trods af en omfattende efterforskning var efterforskerne ikke i stand til at fastslå, hvordan kvinderne døde,” hedder det i erklæringen. “Kvinderne menes dog at have været døde i nogen tid, før de blev fundet.”
NSW Police bekræftede over for CNN, at søstrene ankom til Australien fra Saudi-Arabien i 2017. “Omstændighederne omkring deres død er usædvanlige, da de ikke viste tegn på skade,” sagde politiet.

Efterlyser information fra offentligheden

Foto: Shutterstuck.

NSW Politiets kriminalefterforsker Claudia Allcroft sagde, at enhver information fra offentligheden kunne være nøglen til at løse efterforskningen.

“Efterforskerne er ivrige efter at tale med alle, der kan have set eller har oplysninger om disse kvinders aktiviteter i dagene og ugerne op til deres død – vi Det menes, at dette skete i begyndelsen af maj.” Politi.

I en erklæring på Twitter sagde det saudiske konsulat i Sydney, at det var i kontakt med de australske myndigheder i sagen. “Konsulatet udtrykker også sin oprigtige medfølelse med de afdødes familier,” hedder det.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk