Nicki Bille idømt 3 måneders fængsel for vold på natklub

Foto: Shutterstock.

Den tidligere professionelle fodboldspiller Nicki Bille er ved Østre Landsret idømt tre måneders ubetinget fængsel for en voldsepisode på en natklub sidste år. Han har desuden fået forbud mod at færdes i nattelivet i et halvt år.

 

Nicki Bille fik ved dommen torsdag nedsat fængselsstraffen fra fem til tre måneder. Straffen inkluderer en tidligere dom på 41 dages fængsel, som er blevet udløst. Det skriver Ekstra Bladet.

Straffen blev ifølge Se og Hør kortere, fordi den 34-årige Nicki Bille siden byrettens dom i marts har udført alle de timers samfundstjeneste, han på det tidspunkt manglede at aftjene.

Nicki Bille dømt for med knyttet næve at have slået en ung mand i hovedet på dansegulvet på natklubben Dorsia i København en novembernat i 2021.

Bille forklarede i retten, at han slet ikke havde været på dansegulvet i løbet af den.pågældende aften. Ifølge ham stod han ved et bord ved siden af dansegulvet, og her befandt han sig også, da tumulten opstod

Nicki Bille har en karriere som professionel fodboldspiller i både Danmark, Italien og Spanien.

Han har modtaget flere voldsdomme.

Den første dom faldt i 2015, mens han stadig var aktiv, og i 2018 hvor han stoppede sin professionelle fodboldkarriere i Lyngby, fik han flænset højre arm og ødelagt pulsåren, efter at han ved et uheld blev ramt af skud fra et oversavet jagtgevær.

Efterfølgende fulgte flere domme

De følgende år fulgte flere domme.

Nicki Bille fortalte i retten torsdag ifølge Ekstra Bladet om sine problemer efter fodboldkarrierens slutning og om sine håb om fremtiden.

Blandt andet glæder han sig til at få sin egen lejlighed 1. december, og så overvejer han at søge ind på kokkeuddannelsen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk