Nancy Pelosis mand får fem dages fængsel for spirituskørsel

Nancy Pelosi og Paul Pelosi. Foto: Shutterstock.

Paul Pelosi var lige over den lovlige grænse, da hans Porsche kolliderede med en jeep i maj.

 

Den amerikanske politiker Nancy Pelosis mand, blev tirsdag idømt fem dages fængsel og en bøde på 6.800 dollars (50.000 danske kroner) efter at have erkendt sig skyldig i at have kørt under påvirkning af alkohol og forvoldt skade i Californien.

Men efter Napa County Superior Court-dommer Joseph Sorga gav to dages udsættelse for den tid, han allerede havde afsonet efter sin arrestation, plus yderligere to dages udsættelse for god opførsel, regner Paul Pelosi med at undgå yderligere fængsling.

Den 82-årige blev desuden idømt otte timers samfundstjeneste. Som en del af sin prøvetid skal venturekapitalisten deltage i et tre-måneders DUI-kursus og installere en tændingslås i sin bil, der kræver, at chaufføren laver en alkoholtest, før han starter motoren.

Hvad skete der?

Paul Pelosi blev anholdt den 28. maj, efter at hans Porsche Carrera kolliderede med en jeep på landevejen i Wine, Californien.

Den anden bilist klagede over smerter i arm, skulder og nakke, men ingen kom alvorligt til skade.

En promilletest viste, at hans promille var 0,082 %, lidt over den lovlige grænse. California Highway Patrol-embedsmænd rapporterede, at Pelosi var “usikker på fødderne, talte slørende og lugtede stærkt af alkohol.”

Nancy Pelosi, formand for det amerikanske Repræsentanternes Hus siden 2019, var i Rhode Island på tidspunktet for ulykken.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk