Mand løsladt mod kaution myrdede kæreste samme dag

Mand anholdt for at have truet sin kæreste, myrdede hende få timer efter, at han blev løsladt mod kaution. Foto Shutterstock

Mand skød og dræbte angiveligt sin kæreste, efter at han blev løsladt mod kaution.

En mand i Limpopo, anholdt for at have truet sin kæreste, myrdede hende få timer efter, at han blev løsladt mod kaution.

Limpopo-politiet sagde, at den 40-årige Mmapula Maria Letsoalo havde indledt en sag om intimidering mod den 47-årige Matome Shadrack Matlakala, efter at han angiveligt havde truet med at skyde hende.

Limpopo-politiets talsmand Brig Motlafela Mojapelo sagde: “Parret kom tilsyneladende i et heftigt skænderi, og manden truede derefter med at skyde kvinden med sit skydevåben. Den mistænkte blev anholdt og sigtet søndag, men blev løsladt mod kaution timer senere.”

Han sagde, at den mistænkte gik til ofrets hjem i Ga-Kgole Village omkring klokken 11.30 og skød hende og dræbte og derefter kørte derfra.

Skød også sig selv

Manden begik angiveligt selvmord efter hændelsen.

»Han blev senere fundet død med et skudsår i sit hjem i den næste landsby Ga-Makanye. Det skydevåben, der blev brugt til at udføre forbrydelsen, blev fundet ved siden af ​​hans livløse krop,” sagde Mojapelo.

Limpopo provinskommissær Løjtnant Thembi Hadebe appellerede til par, der oplever huslige problemer, om at søge professionel hjælp i stedet for at ty til vold.

Hun beordrede en intern undersøgelse af sagen for at fastslå omstændighederne omkring den mistænktes øjeblikkelige løsladelse mod kaution af anklageren.

“Sager om mord og efterforskning blev åbnet, og politiets efterforskning fortsætter,” sagde Mojapelo.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk