Magnus Carlsen beskylder nu konkret Niemann for snyd

Foto: Shutterstock.

Den norske skakstjerne Magnus Carlsen retter nu reelle anklager mod amerikanerne Hans Niemann for at snyde i skakturnering, begge spillere deltog i.

 

På Twitter skriver Magnus Carlsen mandag aften, at han tror, “at Niemann har snydt mere – og mere nyligt – end han offentligt har indrømmet.”

– Hans fremskridt ved brættet har været usædvanlige, og gennem hele vores kamp i Sinquefield Cup havde jeg den opfattelse, at han ikke var anspændt eller fuldt koncentreret om spillet ved de kritiske træk, mens han udspillede mig med sort på en måde, som jeg tror, kun en håndfuld spillere er i stand til, skriver Magnus Carlsen.

Magnus Carlsen valgte at trække sig tre runder inde i den ni runder lange og traditionsrige turnering Sinquefield Cup. Det skete, efter han havde lidt  et nederlag til den 19-årige amerikaner.

Få dage senere spillede Carlsen mod Niemann i en onlineturnering. Carlsen overraskede alle ved at opgive kampen efter blot et enkelt træk.

Siden har diskussionerne gået høj i skakverdenen – også påvirket af, at den norske verdensmester insinuerede, at Hans Niemann havde snydt ved den første turnering.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk