Lottospiller fra Odense vinder 107 millioner i Eurojackpot

Foto: Shutterstock.

En dansk lottospiller fra Odense vandt fredag aften førstepræmien på 107 millioner kroner i Eurojackpot. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse fredag aften.

 
Det sker kun fire uger efter at danmarkshistoriens største lottogevinst på 759 millioner blev vundet af en heldig spiller fra Vestjylland.

– Det er helt vildt, at vi for anden gang på bare fire uger kan glæde endnu en dansker med en førstepræmie i Eurojackpot og en tilværelse som mangemillionær, siger Danske Spils administrerende direktør, Malene Mølgaard, i pressemeddelelsen.

Danske Spil vil kontakte odenseaneren, der har vundet 107 millioner. Vedkommende bliver tilbudt millionrådgivning, oplyser selskabet. En uddannet ansat vil ringe til en snak om, hvordan man bedst forholder sig i forhold til at administrere en så stor gevinst.

– En tilværelse, som åbner op for mange nye muligheder, og også kan være en stor omvæltning. Vi oplever, at folk reagerer forskelligt, når de vinder store gevinster, men fælles for mange af dem er et ønske om at dele gevinsten med deres familie, siger Malene Mølgaard.

Spilles i 18 europæiske lande

Eurojackpot er en gevinstpulje for spillere i 18 europæiske lande. Spillet havde premiere i marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften.

Der er altid minimum 63 millioner kroner at hente i førstepræmiepuljen.

Tre gange har en dansker vundet over 300 millioner kroner i Eurojackpot. Senest for fire uger siden, og før det var i 2015, hvor en dansker vandt 315 millioner kroner for en kupon købt i Kvickly i Helsingør.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk