Løkke kan blive statsminister

Foto: Shutterstock

Lars løkke Rasmussen fra Moderaterne er ikke kandidat til statsministerposten efter det kommende valg – I hvert fald ikke officielt.

 

Den tidligere politiske leder for Liberal Alliance og forhenværende udenrigsminister Anders Samuelsen mener, at Lars Løkke Rasmussen kan ende som statsminister efter valget, hvis han får de afgørende mandater.

Det siger han til Berlingske.

– Jeg ved godt, at der stadig ikke er så mange, der tror på det. Men det gør jeg.

– Jeg nægter at tro på, at han er til fals for at blive udenrigs- eller finansminister under Mette Frederiksen. Til sidst vil han vende sig rundt til forslåede Jakob Ellemann-Jensen og Søren Pape Poulsen og spørge, om de kan overbyde – og det vil de kunne, fordi de vil kunne give ham statsministerposten, siger Anders Samuelsen videre.

V og K kan tilbyde Løkke statsministerposten

Hvor desperate er V og K for at vippe Mette Frederiksen af pinden? De får givetvis ikke Støjberg med, hvilket de inderst inde også helst vil slippe for. De får heller ikke De Radikale med, og midt i det hele står altså Løkke, der er fristet af en udenrigsministerpost ovre i den røde lejr.

Hvad er han til fals for i den blå lejr? Hvad skal han have for at for at blive og bidrage til at vælte Mette Frederiksen?

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk