Kvinde sigtet i Paris for brutalt mord på 12-årig

Rue d'Hautpoul, hvor kufferten med liget blev fundet. Infinity News/YouTube

Paris-efterforskere anklagede mandag en kvinde, der er mistænkt for at have voldtaget og myrdet en 12-årig pige, hvis lig blev fundet i et bagagerum fredag, fortalte en kilde tæt på sagen til AFP.

 

Den hovedmistænkte, identificeret som en 24-årig hjemløs kvinde, der lider af psykiatriske lidelser, blev tidligere mandag afhørt sammen med en ældre mand, der er mistænkt for at have givet hende husly.

Den 24-årige er blevet anklaget for voldtægt og mord på en mindreårig under 15 år sammen med tortur og misbrug, sagde kilden.

En dommer beordrede hende varetægtsfængslet.

Anklageren sagde i en pressemeddelelse mandag, at kvinden under afhøring afgav “varierende udtalelser, hvor hun skiftede mellem at indrømme og benægte sagens fakta.”

Men hun sagde til sidst, at hun havde bragt pigen – kun identificeret ved sit fornavn, Lola – til sin søsters lejlighed i samme bygning, hvor hun tvang hende til at gå i bad.

Kvinden sagde, at hun derefter havde “begået skade af seksuel karakter og andre voldelige handlinger mod (Lola), der forårsagede hendes død, og gemt hendes krop i bagagerummet,” sagde anklageren.

En obduktion viste, at pigen døde af kvælning.

Den 43-årige mand, der også blev afhørt i varetægt i mandags, indrømmede, at han bragte den 24-årige kvinde til sit hjem med bagagerummet og to kufferter, hvor han sagde, at hun blev i to timer, før hun tog afsted igen i  en taxa,han havde ringet efter til hende.

Spot på CCTV

Den hovedmistænkte blev anholdt lørdag i Bois-Colombes i Paris’ nordvestlige forstæder, efter at efterforskere sporede hendes bevægelser på CCTV-kameraer fra bygningen og det omkringliggende område samt ved hjælp af telefonoptegnelser og fysiske søgninger.

Lolas forældre havde ringet til politiet, efter at deres datter ikke kom tilbage fra ungdomsskolen fredag ​​eftermiddag.

Hendes far, vogteren i bygningen, var urolig ved at se den ukendte kvinde komme ind i bygningen i Paris’ 19. distrikt sammen med sin datter, da han tjekkede CCTV-optagelserne.

Et øjenvidne, der også så den mistænkte på stedet, sagde, at hun havde tilbudt ham penge for at hjælpe hende med at flytte noget stort bagage, rapporterede flere medier.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk