Kina ændrer slutningen på Minions-filmen

Foto: Shutterstock.

Den seneste film i Despicable Me-franchisen havde premiere i Kina fredag ​​- dog med en anden slutning, bemærkede lokale seere.

 

Minions: The Rise of Gru følger antihelten Guru, siden han var teenager, og følger hans udvikling til en superskurk senere i serien.

ADVARSEL: Plot-spoilere følger

I modsætning til den originale film ender den kinesiske version dog ikke med, at Guru og hans mentor Wild Knuckles drager afsted på hesteryg ind i solnedgangen.

I stedet bliver Wild Knuckles fængslet, mens Gru “bliver en af ​​de gode fyre”. Et opslag og skærmbilleder af filmen, der blev delt på det kinesiske mikroblogging-site Weibo, afslørede, at censorer havde indsat en række undertekstede stillbilleder i kreditsekvensen.

I den forklarer de, at Wild Knuckles blev fanget efter et mislykket røveri og fængslet i 20 år. Han opdagede også sin “kærlighed til skuespil” og grundlagde et teaterselskab.

I mellemtiden vendte Guru “tilbage til sin familie”, og det at blive far til tre døtre blev hans “største præstation”.

“Den virkelige historie foregår i et parallelt univers,” skrev en. Andre sagde, at Grus alternative udfald positivt presser Kinas tre-børnspolitik, som forsøger at øge fødselsraten. Stillbilleder med billedtekster blev også groft sammenlignet i kvalitet med PowerPoint-præsentationsdias.

Filmbloggere med masser af følger

DuSir, en populær filmblogger med mere end 14 millioner følgere på Weibo, kaldte ændringen “oprørende”.
I en artikel stillede han spørgsmålstegn ved, hvorfor kun kineserne har brug for “særlig vejledning og omsorg.”

“Hvor svagt og ubeslutsomt tror du, vores publikum er?” spurgte han. Ikke desto mindre var den femte film i serien en box office-succes, der angiveligt ramte en pandemisk rekord på omkring 21,74 millioner yuan (22 mio. danske kroner) på åbningsdagen i Kina. Gjorde. Deadline for underholdningssiden.

Det er ikke første gang, en populær udenlandsk films slutning er blevet ændret på grund af Kina, som har nogle af de strengeste censurregler i verden.

Tidligere i år fik en version af hans amerikanske kultfilm Fight Club fra 1999, udgivet på kinesisk streaming af hans platform Tencent Video, den originale slutning fjernet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk