Kendt TV 2 nyhedschef fratræder sin stilling øjeblikkeligt

Den kendte TV 2-chef Troels Thorup har opsagt sin stilling og stopper med øjeblikkelig virkning på den landsdækkende TV-kanal.

 

Det oplyser mediet Journalisten.

Troels Thorup er chefproducer på TV 2 News. Journalisten er kommet i besiddelse af en mail fra ledelsen på TV 2 Nyhederne. Mailen er blevet udsendt til samtlige medarbejdere i nyhedsafdelingen, og i mailen fremgår det tydeligt, at der er opstået en alvorlig situation på kanalen.

“Vi har en alvorlig situation i producergruppen på News, som handler om arbejdspres, sygdom, dårlig trivsel og mistillid til ledelsen af producergruppen,” står der ifølge Journalisten i mailen.

Oplysningen om Troels Thorups beslutning om at sige op fremgår af den samme mail. Fratrædelsen er sket efter gensidig aftale med TV 2.

Journalisten beretter at mailen beskriver, at situationen skyldes problemer med arbejdspres samt lav bemanding og har stået på i lang tid. Problemerne er især eskaleret hen over sommeren.

Ledelsen oplyser ifølge Journalisten, at der i øjeblikket arbejdes på at løse problemerne.

Problemerne skyldes sygdom og stort arbejdspres

Journalisten har forsøgt at indhente en kommentar fra Troels Thorup. Han ønsker dog ikke at udtale sig, men henviser i stedet til TV 2, som har svaret Journalisten i en mail., hvori det fremgår at producergruppen på TV 2 News har været udfordret af sygdom i den seneste tid. Samtidig har de også været presset som følge af en sommer, der har budt på et stort nyhedspres.

TV 2 forklarer i mailen, at man i en række møder har forsøgt at finde en løsning på problemerne, og at der i øvrigt arbejdes på at øge kapaciteten med det mål at aflaste de nuværende medarbejdere.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk