Jysk restaurant har fået stjålet sin Michelin-stjerne

Foto: Shutterstock.

Restaurant “Ti Trin ned” i Fredericia har fået stjålet den plakette på facaden, der beviser, at man har en Michelin-stjerne. Plaketten har hængt på husmuren siden 2017.

 

Det fortæller Fredericia Dagblad.

Da ejerne af “Ti trin ned”, Mette og Rainer Gassner, forlod restauranten lørdag, hang plaketten på sin plads.

Men da de mødte ind onsdag efter restaurantens sædvanlige lukkedage, var deres røde Michelin-plakette væk – skruet af restaurantens facade.

Ejerne ærgrer sig over tyveriet, da man er nervøse for, at restaurantens gæster kunne forledes til at tro, at man rent faktisk har mistet den betydningsfulde Michelin-stjerne. Derfor har de nu bragt en efterlysning på de sociale medier.

– Øv! Vi har haft natlige gæster og vores fine, røde Michelin-plakette er forsvundet fra facaden. Det er vi virkelig kede af, skriver de i opslaget.

Restauratørparret frister med en findeløn til dem, der kan komme med information om, hvor plaketten er – eller hvem der har taget den.

Samtidig sender de en hilsen til tyven:

– Har du den liggende på dit bord, så smut lige ned forbi Toldkammeret i nattemørket og læg den ved døren med “tak for lån”, så klarer vi resten.

Ifølge Fredericia Dagblad har Rainer Gassner forhørt sig hos Michelinguiden, om de vil erstatte den stjålne plakette.

Han har ingen idé om, hvem der kunne tænkes at have stjålet den plakette.

– Vi ligger lidt for os selv – og det skal være nogen, der har det rigtige værktøj med, for den var skruet godt fast, fortæller han til avisen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk