Johnny Madsen aflyser foredragsturné efter corona-senfølger

Musikeren Johnny Madsen har aflyst en planlagt foredragsturné i efteråret på grund af senfølger efter et coronaforløb. Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med hans arrangør, Tikko.

 

Johnny Madsen skulle have holdt seks foredrag landet over i oktober og november.

Det er anden gang, Johnny Madsen har måttet aflyse en foredragsturné på grund af helbredsproblemer. i 2021 måtte han aflyse sin efterårsturné efter at have døjet med rygproblemer i kølvandet af en diskusprolaps. Og efterfølgende blev seks foredrag aflyst der skulle have været afholdt i november og december 2021.

Ifølge Ekstra Bladet er det denne gang senfølger af coronavirus der er årsag til aflysningerne.

– En af de trælse senfølger er svimmelhed, og så bliver jeg hurtigt træt, og min læge har nedlagt forbud mod, at jeg stiller mig op på en scene, siger Johnny Madsen, der er ked af at skuffe sine fans.

– Det er meget mod min vilje, at jeg nu har måttet skuffe de mange mennesker i hele landet, der havde købt billetter. Men jeg lytter til min kloge doktor, og så vender jeg tilbage, når jeg ikke længere går rundt som en anden sømand i høj sø, lyder det fra multikunstneren Madsen

Tikko oplyser til Ekstra Bladet, at alle billetholdere har fået besked, og at man vil få pengene for sine billetter tilbage.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk