Italiensk mafiaboss arresteret i Argentina

Foto: Shutterstock.

Argentinas føderale politi har arresteret en italiensk topgangster i udkanten af ​​Buenos Aires, sagde sikkerhedsagenturet i en erklæring mandag 31. oktober, hvilket afslutter en årelang menneskejagt.

 

Carmine Alfonso Maiorano, en 68-årig leder af den italienske ‘Ndrangheta-mafia, blev fanget sidste onsdag i byen Guernica i provinsen Buenos Aires, hedder det i erklæringen.

Den italienskfødte Maiorano er af internationale myndigheder blevet anklaget for narkotikasmugling og våbenhandel mellem Latinamerika og Europa.

Den Internationale Kriminalpolitiorganisation, almindeligvis kendt som Interpol, betragter ‘Ndrangheta som “en af ​​de mest omfattende og magtfulde kriminelle organisationer i verden.”

En international arrestordre blev udstedt på Maiorano i 2015, og Interpol iværksatte en indsats i 2020 for at koordinere den internationale indsats for at nedkæmpe den kriminelle gruppe.

‘Ndrangheta-mafiaen etablerede sig i Argentina for flere år siden, lød det i politiets erklæring, der opererede i tandem med albanske kolleger i Europa.

Den tilbageholdte blev stillet til rådighed for Argentinas føderale straffe- og krimineldomstol.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk