Irans præsident advarer demonstranter

Foto: Shutterstock.

Irans præsident, Ebrahim Raisi, reagerer nu på de massive demonstrationer i Iran, der netop nu foregår i hele landet som reaktion på, at en ung kvinde forleden døde i moralpolitiets varetægt

 

Irans præsident, Ebrahim Raisi, har ved FN’s årlige generalforsamling i New York reageret på de omfattende demonstrationer, som i øjeblikket finder sted over hele landet, efter at en ung kvinde døde i moralpolitiets varetægt.

– Der er ytringsfrihed i Iran – men kaos-handlinger er uacceptable, sagde Raisi ifølge Reuters på FN´s årlige generalforsamling i New York.

Præsidenten tilføjede, at han har igangsat en undersøgelse af omstændighederne, der førte til, at den 22-årige Mahsa Amini døde, efter at være blevet anholdt af moralpolitiet.

Det iranske eferretningsministerium har kraftigt advaret indbyggerne i Iran om, at deltagelse i demonstrationerne er forbudt. Det understreges, at enhver, der deltager, vil risikere at blive retsforfulgt.

Urolighederne i Iran fortsatte ifølge Reuters hele torsdagen, og der blev blandt andet sat ild til flere politistationer

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk