Fynsk borgmester advarer nabokommuner om uønsket rockerklub

Foto: Shutterstock.

Flere fynske kommuner omkring Odense frygter, at rockerklubben Satudarah vil slå sig ned i deres område. Borgmesteren i Assens, Søren Steen Andersen, opfordrer nu befolkningen i kommunerne til at holde godt øje med klubbens aktiviteter.

 

Satudarah skal inden for kort tid være ude af en tidligere skole og børnehave i Spedsbjerg, efter byrådet i Odense har nedlagt et såkaldt paragraf 14-forbud.

Ingen af de nærliggende kommuner ønsker, at klubben udser sig deres område for et kommende klubhus, og derfor er de omkringliggende kommuner ekstra på vagt.

Assens-borgmester Søren Steen Andersen (V) gør opmærksom på problematikken i et opslag på Facebook.

‘I Spedsbjerg – to kilometer fra kommuneskellet til vores kommune – bokser vores gode kolleger i Odense med at forhindre gruppen Satudarah i at etablere sig,’ skriver Søren Steen Andersen i opslaget på Facebook.

Derfor er det også vigtigt, at lokale holder øje, tilføjer han

Søren Steen Andersen påpeger, at det særligt er trafik ud og ind af lader, nedlagte ejendomme og lignende, som man skal være opmærksom på.

‘Vi vil jo alle gerne have tilflyttere, men dog ikke hvem som helst. Og hvis nogen ude i civilsamfundet får færten af, at noget suspekt rører sig i forbindelse med udlejning af ejendomme til sådanne grupperinger fra rocker-/bandemiljøet, så tøv ikke med et tip. Så bliver kræfterne sat ind,’ lyder det fra borgmesteren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk