Formodet seriemorder anholdt, mens han jagtede nye ofre

Stockton Politi. Foto; Shutterstock

USA’s politi har anholdt mand, som menes at stå bag seks drab.

 

En mistænkt blev anholdt lørdag i forbindelse med seks uprovokerede mord på mænd i alderen 21 til 54 i løbet af de sidste par måneder, sagde Stockton Police Department.

Stockton Police Department meddelte, at Wesley Brownlee, 43, blev anklaget for drab lørdag. Politiet sagde, at overvågningshold fulgte Brownlee, mens han kørte, og stoppede i området ved Village Green Drive og Winslow Avenue omkring kl. 02.00 lørdag morgen.

“Vores overvågningshold fulgte denne person, mens han kørte. Vi så hans mønstre og besluttede tidligt i morges; han var på en mission for at dræbe. Han var ude på jagt,” sagde chef Stanley McFadden på et pressemøde lørdag.

“Vi har forhindret endu et drab”

McFadden tilføjede: “Da betjentene kom i kontakt med ham, var han iført mørkt tøj og en maske om halsen. Han var også bevæbnet med et skydevåben, da han blev anholdt. Vi er sikre på, at vi stoppede endnu et drab.”

Brown vil blive stillet for retten tirsdag, og flere sigtelser er sandsynlige, sagde politiet.

San Joaquin County’s kontor for lægeundersøgelsen identificerede ofrene. Paul Yaw, 35, blev dræbt den 8. juli; Salvador Debudey Jr., 43, døde den 11. august; Jonathan Hernandez Rodriguez, 21, blev dræbt den 30. august; Juan Cruz, 52, var offeret den 21. september; og Lawrence Lopez Sr., 54, blev dræbt den 27. september.

De mænd, der var alene på det tidspunkt, hvor de blev dræbt skudt, og alle drabene fandt sted om natten eller i de tidlige morgentimer, oplyser politiet.

Et andet skyderi af en 46-årig sort kvinde ved Park Street og Union Street i Stockton kl. 03.20 den 16. april 2021 var også forbundet med efterforskningen, sagde politiet tidligere på måneden. Kvinden overlevede sine kvæstelser i det skyderi, sagde de.

Politiet sagde, at et motiv ikke er kendt for drabene, men det menes at have været forsætligt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk