Elvis-stjernen Shonka Dukureh fundet død

Foto: Shutterstock.

Dukureh underviste år 2-elever og arbejdede desuden med unge fra storbyerne gennem efterskole- og sommerprogrammer, fortalte hun i et interview i sidste måned.

 

Hun sagde, at de studerende kontaktede hende efter at have set hende i Baz Luhrmanns Elvis-biografi.

Luhrmann sagde, at “et særligt lys gik ud i dag” og delte billeder på Instagram, som inkluderede et billede af ham, der kysser Dukureh på panden, mens han var på settet  omkring Elvis. “Når hun var på settet, på scenen eller endda bare i lokalet, følte alle sig altid opløftede.” Shonka var lige begyndt at finde et større publikum for sit enorme talent, og jeg nåede at se hende løfte hele skarer af mennesker på Coachella.

“Shonkas yndlingsord i daglig brug var “velsignelser”, og jeg føler mig sammen med hele Elvis-castet, besætningen og musikalske samarbejdspartnere virkelig velsignet over at have haft tid med hende.

Spillede sammen med Austin Butler og Tom Hanks

Den 59-årige tilføjede, at castet og besætningen på Elvis sendte deres “kærlighed og støtte” til hendes børn og familie. Dukureh spillede sammen med Austin Butler som Elvis Presley og Tom Hanks som oberst Tom Parker i filmen fra 2022. Variety rapporterede, at Elvis markerede den første store filmrolle for Dukureh, som blev født i North Carolina.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk